Kakaová (čokoládová) hmota 1,5 kg

Novinka
Výrobce
Cocoa Spot

Kód produktu
P00030

Cena
587 Kč s DPH 510,43 Kč bez DPH

Skladem
ks

Původ kakaových bobů: Sierra Leone
Zpracování: kakaové boby drcené - zbavené slupek – mleté. Surová kakaová hmota

Sklad: Praha
Trvanlivost při správném skladování: 2 roky (skladujte v chladném a tmavém prostředí při teplotě do 20 °C).

Senzorický profil: intenzivní hořká, chuť charakteristická pro 100 % čokoládu s nádechem ovoce a ořechů

Zcela přírodní, bez obsahu přidaného cukru a chemických látek, barviv a 100% vegan.

Ve 100 g
Energetická hodnota:  638 Kcal
Tuk:   58,2 g
Sacharidy:  11,3 g, z toho cukry: 0,53 g
Bílkoviny:  13,1 g
Vláknina:  12,6 g

Pro větší množství, balení HORECA, maloobchod a velkoobjemové objednávky a množstevní slevy nás kontaktujte.

100% Kakaová hmota 
V kusech cca 70 g. Více informací naleznete na našem Blogu.

100 % čistá kakaová hmota nazývána také jako čokoládová hmota, kakaová pasta nebo Cacao liquer je produkt získaný mechanickým zpracováním kakaových bobů, aniž by se extrahovaly jeho složky nebo přidával jakýkoli druh příměsí. Je bez jakýchkoliv příměsí, neobsahuje žádný přidaný cukr a je 100% VEGAN.

Kakaová hmota je prostřední fází výroby veškeré čokolády. Její struktura je hrubší a v ústech ucítíte stále mikro kousky kakaových bobů. Chuť velmi hořká a ucítíte v ní rozmanité chuťové podtóny.

Na povrchu se může vyskytovat bílý povlak který není nijak nebezpečný nebo škodlivý. Jedná se o tukový výkvět. Při konečné fázi výroby čokolády musí být čokoláda správně temperována, aby zůstala krásně hnědá.

Ideální pro:
Pro ty, kteří chtějí začít s výrobou špičkových řemeslných čokolád se speciálním odrůdovým původem a vysokou kvalitou  a chtějí se zároveň vyhnout pražení kakaových bobů, jejich loupání, mletí a prvotní rafinaci. 

Podle potřeby k ní můžete přidávat různé přísady dle vlastních receptur, k procentu čokolády kterou chcete získat přidat množství cukru a dále ji pak rafinovat a konšovat.

Hmotu lze také po dalším zjemnění mletím ale již také přímo temperovat a formovat, čímž získáte 100% čokoládové tabulky připravené k uvedení na trh a ke spotřebě.

Po přidání přísad a % cukru dle vašich receptur můžete také použít pro přípravu čokoládových polev, proteinových koktejlů, nebo ji můžete nastrouhat a přidávat do jogurtů, cerálií, musli, pudingů, palačinek, sušenek apod. Můžete s ní také zdobit různé dezerty, míchat ji s ovocem, zmrzlinou apod.

Podobných kombinaci je mnoho a snadno si tak vytvoříte zdravý dezert, bez přidání  žádného ztuženého tuku ani chemických látek a můžete experimentovat s příchutěmi a tvořit vlastní receptury.

DOPRAVA

DOPRAVA

Při nákupu nad 1500,- Kč do celkové hmotnosti 30 kg doprava zdarma

Pro každého

Pro každého

Naše produkty jsou vhodné pro čokoládovny, distributory, maloobchod, jednotlivce, kosmetický a farmaceutický průmysl.

Individuální balení

Individuální balení

Balení produktů jsme schopni přizpůsobit vašim potřebám.

Výhodné velkoobchodní ceny

Výhodné velkoobchodní ceny

Máme jedny z nejlepších velkoobchodních cen z výrobců a velkoobchodů v Evropě.